Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ


Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

1. Για τις εγγραφές στο Ολοήμερο Τμήμα απαιτείται, μαζί με την αίτηση, η υποβολή των δικαιολογητικών εγγραφής (βεβαίωση εργασίας, κάρτα ανεργίας κ.ά).
2. Για τον έγκαιρο προγραμματισμό σας, η ημερήσια εκδρομή του σχολείου μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11-06-2018 στη θέση Πλατανόραμα (6ο χλμ. Γερακαρούς - Ζαγκλιβερίου). Οι μαθητές/τριες της Α΄, Β΄, Γ΄και Δ΄ τάξης συνοδεύονται υποχρεωτικά.
3. Στην υπόγεια διάβαση της οδού Λαγκαδά, όπου βρίσκεται το δημοτικό γυμναστήριο, εκθέτονται έργα μαθητών/τριών μας. Η έκθεση με τίτλο "Ταξίδι στον κόσμο" θα λειτουργεί έως την Τρίτη, 22 Μαϊου (09:00 - 21:00) και μπορείτε να την επισκεφτείτε.
4. Η μουσικοχορευτική εκδήλωση του σχολείου μας στη Μονή Λαζαριστών με θέμα:"Σε χορούς κυκλωτικούς σμίγουν οι μαθητές...σμίγουν οι γειτονιές: Με ρυθμούς του χθες και μουσικές του σήμερα", θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου και ώρα 20:30 και όχι στις 5 Ιουνίου, όπως εκ παραδρομής αναφέρεται στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παιδείας 2018. Θα σας σταλεί σύντομα πρόσκληση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.