Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ






Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συμμετοχή του σχολείου μας στους αγώνες αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ καλαθοσφαίρισης - πετοσφαίρισης δημοτικών σχολείων δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε την  Τρίτη, 15-05-2018 στο ΔΑΚ Ηλιούπολης, με την ομάδα μας να υπερισχύει της ομάδας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμπελοκήπων με 27 - 8.
Την ομάδα αποτελούσαν οι: Ιγνατιάδης Νεκτάριος, Παράσχου Δημήτρης, Ριζόπουλος Χρήστος, Τόλκης Αθανάσιος, Βαφειάδης Γιώργος, Ψούνης Ραφαήλ, Φουτσιτζής Φίλιππος, Χατζηαθανασίου Αδριανός της Στ΄ τάξης και οι Πέτσος Βαγγέλης, Μεχμέτι Αλεξάνδρα και Κάνουρα Σοφία της Ε΄ τάξης.

Το τουρνουά πετοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 17-05-2018 στο ΔΑΚ Ευόσμου. Η ομάδα μας είχε τα παρακάτω αποτελέσματα:
3ο Δημ. Σχ. Σταυρούπολης - 1ο Δημ. Σχ. Παλαιοκάστρου 2 - 0
3ο Δημ. Σχ. Σταυρούπολης - 16ο Δημ. Σχ. Σταυρούπολης 2 - 0
3ο Δημ. Σχ. Σταυρούπολης - Δημ. Σχ. Δρυμού 1 -2
Η ομάδα μας αποτελούνταν από τους/τις μαθητές/τριες:
Χατζηαθανασίου Αδριανός, Ριζόπουλος Χρήστος, Γηρεάδου Αναστασία, Σερακλείδου Αλεξάνδρα, Μαυρίδη Γιώργο, Μυριανίδη Γιάννη, Μπιμπιλασβίλι Θεόδωρο της Στ΄ τάξης και Δαμιανίδου Κωνσταντίνα, Δαμιανίδου Κυριακή  και Παπαστεργίου Νίκο της Ε΄ τάξης.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια και τις άριστες εντυπώσεις που άφησαν. Θερμά συγχαρητήρια, επίσης,στον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής και προπονητή των ομάδων μας Κουτουνίδη Στέλιο για την άψογη οργάνωση της συμμετοχής και της παρουσίας των ομάδων μας στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.