Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με τη λήξη της σύμβασής της, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα την υπάλληλο γενικών καθηκόντων κ. Καλέμη Στέλλα, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης, για την εργατικότητά της, τη φιλοτιμία της και την υπευθυνότητα που επέδειξε κατά την άσκηση των καθηκόντων της. Ελπίζουμε και είμαστε βέβαιοι ότι, θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο του σχολείου από τη θέση του μέλους του συλλόγου γονέων.

2 σχόλια:

  1. Με τιμά ιδιαίτερα και με συγκινεί που μου δόθηκε η ευκαιρία,να γνωρίσω και να συνεργαστώ με μία ομάδα ανθρώπων,μέσα από ένα ιδιαίτερο και αγαπητό χώρο απ`όλους,το σχολείο μας.
    Θέλω να ευχαριστήσω και γω με την σειρά μου, τον Κύριο Στράτο,τον Κύριο Πασχάλη και όλους τους υπέροχους δασκάλους που με υποδέχτηκαν θερμά από την αρχή μέχρι το τέλος και καθέναν ξεχωριστά για την βοήθειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεσημερι συνάντησα την Ειδικών καθηκόντων στο 7ο και κατάλαβα πόσο πολύτιμοι συνεργάτες είναι. Η αναμνηστική πλακέτα που ο Σύλλογος Γονέων θα δωρίσει στον κ.Γιάννη, του δικού μας Σχολειου , η δική σας εκφραση αναγνωρισης ίσως να έκανε τους υπευθυνους στα Υπουργεία ώστε να μείνουν τουλάχιστο 2 μήνες ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.