Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ





Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
1.      Η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 23 Μαρτίου στις 08:30 π. μ. και θα διαρκέσει περίπου μία ώρα. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών/τριών. Το Ολοήμερο Τμήμα δε θα λειτουργήσει.
2.      Η παρέλαση της εθνικής επετείου θα πραγματοποιηθεί στην οδό Αμπελοκήπων, δίπλα στο σχολείο μας. Όσοι/ες μαθητές/τριες συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται, με ευθύνη των γονέων τους στις 10:30 στην είσοδο του σχολείου μας,  όπου θα παραβρίσκεται ο συνοδός εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Κουτουνίδης Στέλιος. Οι μαθητές θα παραλαμβάνονται στο τέλος της παρέλασης, διασταύρωση των οδών Αμπελοκήπων και Σοφοκλέους από τους γονείς τους. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους στις 09:30 στην Εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, όπου θα βρίσκεται ο συνοδός δάσκαλος κ. Κατσιούλας Ζήσης, για να παραστούν στη δοξολογία και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Σταυρούπολης δίπλα στο Δημαρχείο. Αμέσως μετά θα μετακινηθούν, στο σημείο της παρέλασης, στην πλατεία Τερψιθέας.
3.      Έχει παρατηρηθεί ότι μαθητές/τριες φέρνουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο. Εκτός του γεγονότος ότι είναι πιθανό να κλαπεί, σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει σχετική νομοθεσία που απαγορεύει αυστηρά τη χρήση κινητών τηλεφώνων στους χώρους του σχολείου κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του. Εάν παρ’ όλα αυτά πέσει στην αντίληψή μας χρήση κινητού τηλεφώνου, αυτό θα φυλαχθεί στο γραφείο της διεύθυνσης, από όπου θα το αναζητήσετε οι ίδιοι οι γονείς.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.