Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ







Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι, η παρέλαση της επετείου της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 28-10, στις 11:00, στην οδό Μπουμπουλίνας (από την οδό Ωραιοκάστρου προς την οδό Θερμοπυλών) και με παράταξη των σχολείων στην αρχή της Μπουμπουλίνας στην οδό Ωραιοκάστρου μέχρι την οδό Αγίου Κωνσταντίνου.

Όσοι/ες μαθητές/τριες συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει να βρίσκονται, με ευθύνη των γονέων τους στις 10:30 στην οδό Μπουμπουλίνας μπροστά στο κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ, όπου θα παραβρίσκεται ο συνοδός εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Κουτουνίδης Στέλιος. Οι μαθητές θα παραλαμβάνονται στο τέλος της παρέλασης, διασταύρωση των οδών Μπουμπουλίνας και Θερμοπυλών, από τους γονείς τους.

Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν με ευθύνη των γονέων τους στις 09:30 στην Εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου, όπου θα βρίσκεται Ο συνοδός δάσκαλος κ. Σεϊτανίδης Ηλίας, για να παραστούν στη δοξολογία και στη συνέχεια στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Σταυρούπολης δίπλα στο Δημαρχείο. Αμέσως μετά, θα μετακινηθούν, με ευθύνη των γονέων τους, στο σημείο της παρέλασης.

Επίσης σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

Η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 27-10-2016 και ώρα 10:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων. Θα διαρκέσει περίπου μία ώρα και σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρησή των παιδιών. Επισημαίνουμε ότι η παρουσία των μαθητών/τριών είναι υποχρεωτική.

Την Τετάρτη, 02-11-2016 το σχολείο θα είναι κλειστό λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων τους στα υπηρεσιακά συμβούλια. Αυτό αφορά όλα τα σχολεία της χώρας.

Όσοι μαθητές/τριες επιθυμούν να αποκτήσουν πάσο για τον Ο.Α.Σ.Θ, μπορούν, μέχρι τη Δευτέρα, 31-10-2016, να φέρουν φωτογραφία και 0,50 λεπτά. 

Και κατά τη φετινή σχολική χρονιά, με ευθύνη της σχολικής μας νοσηλεύτριας πραγματοποιείται συλλογή φαρμάκων, που δε χρειάζεστε, τα οποία διατίθενται στο κοινωνικό φαρμακείο του δήμου μας. Τα φάρμακα παραδίδονται στην κ. Ρούση Νικολέττα αποκλειστικά από τους γονείς.

Η  Ειδική Διαγνωστική Επιτροπή Αξιολόγησης και Υποστήριξης (Ε.Δ.Ε.Α.Υ)  του σχολείου μας θα αρχίσει τη λειτουργία της στις 03-11-2016. Όσοι γονείς έχουν προβληματισμούς και ερωτήματα σχετικά με την παρουσία των παιδιών τους στο σχολείο, τη συμπεριφορά τους, την πρόοδό τους κ.ά, μπορούν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου, για να προγραμματιστεί συνάντηση με τα μέλη της επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.